FC Cincinnati onderuit bij seizoensopener ondanks goal Locadia

1 maart 2020, 21:09

Jürgen Locadia heeft een nederlaag van FC Cincinnati zondagavond niet kunnen voorkomen in de seizoensouverture. De aanvaller viel na ruim een uur voetballen in en maakte nog een aansluitingstreffer vlak voor tijd, maar kon uiteindelijk aan de 3-2 nederlaag tegen New York Red Bulls voor de Nederlandse enclave niets meer doen.

Met zomeraanwinst Haris Medunjanin, Maikel van der Werff (bij FC Cincinnati) en David Jensen (New York Red Bulls) was er genoeg inbreng van voormalig Eredivisie-spelers, ook zonder bankzitters Locadia en Przemyslaw Tyton. Binnen een half uur stond de ploeg van Yoann Damet – nog altijd aan het roer na het vertrek van Ron Jans – met 2-0 achter. Kyle Duncan en Alejandro Romero stonden op het scoreformulier, waarna Danny Royer de derde maakte namens de thuisploeg na zeventig minuten. 

BekijkLocadia scoort bij debuut in de MLS tegen New York RB

Tussendoor had Allan Cruz ervoor gezorgd dat het weer spannend was geworden en dat was het helemaal toen FC Cincinnati – vorig seizoen kansloos onderaan geeindigd in de MLS – scoorde via Locadia, die uiteindelijk de bal in twee instanties in het doel kreeg. Een punt of meer leverde dat uiteindelijk niet op, omdat New York Red Bulls – vorig seizoen deelnemer aan de play-offs – de voorsprong over de streep trok.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen