Spoorboekje: ErediVisie en Arsenal op zoek naar revanche

Spoorboekje: ErediVisie en Arsenal op zoek naar revanche

2 maart 2020 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 2 maart.
Nieuws

Gaat de Champions League naar Eindhoven?
Vandaag wordt bekend of de Champions League-finale voor vrouwen in 2023 in Eindhoven gehouden gaat worden. De UEFA beslist vandaag over een aantal data voor grote finales, zoals de Europa League van 2022, de Super Cup van 2022 en 2023 en de Champions League-finales voor vrouwen van 2022 en 2023. Voor dat laatste jaar heeft de gemeente Eindhoven zich samen met PSV kandidaat gesteld. Komt de finale naar het Philips Stadion?


Specials

ErediVisie
Er gebeurde afgelopen weekend weer meer dan genoeg op de velden in Nederland. Welke zaken vielen op? Ze komen weer voorbij in onze rubriek ErediVisie.

Wedstrijden 

Jong AZ - Almere City (20.00 uur)
Door een fout van de KNVB moet Jong AZ tegen Almere City FC vanavond worden overgespeeld. Kenzo Goudmijn, die de hele wedstrijd speelde, had niet in actie mogen komen. Vanwege een foutieve registratie van het aantal gele kaarten werd Goudmijn onterecht als speelgerechtigd aangemerkt. Het is misgegaan bij de zogenoemde overlopende registraties: gele kaarten die een speler uit de laatste twee speelrondes van het vorige seizoen meeneemt naar het nieuwe seizoen. Bij de spelers van de Jong-teams zijn de kaarten opgeteld bij de staffel voor het A-team, een systeemfout.

Portsmouth - Arsenal (20.45 uur)
In ronde 5 van de FA Cup moet Arsenal zich vandaag laten zien. De ploeg is op zoek naar eerherstel voor de nederlaag tegen Olympiakos in de Europa League. Die uitschakeling is keihard aangekomen in het Emirates Stadium en dus moet er vandaag weer gewonnen worden om het tij enigszins te keren. Op papier moet het te doen zijn, aangezien tegenstander Portsmouth derde staat in de League One. Dat is het derde niveau in Engeland.

Voetbal op tv

20.00 uur: Jong AZ - Almere City, FOX Sports 1, live verslag van het Eerste Divisie-duel
20.30 uur: Veronica Inside, Veronica, voetbalpraatprogramma
20.30 uur: Hannover 96 - Holstein Kiel, FOX Sports 4, live verslag van het 2. Bundesliga-duel
20.45 uur: Portsmouth - Arsenal, Ziggo Sport, live verslag van het FA Cup-duel

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 9 april 2020

  2. woensdag 8 april 2020