Boadu wil revanche tegen Ajax: "Juist daar scoren"

Boadu wil revanche tegen Ajax: "Juist daar scoren"

1 maart 2020 – Myron Boadu hoopt vandaag wederom het ongelijk van Ajax te bewijzen door voor zijn AZ belangrijk te zijn in het onderlinge duel met de Amsterdammers. De 19-jarige spits werd in het verleden niet aangenomen voor de jeugdopleiding van Ajax, maar hoopt vanavond alsnog in de Arena te kunnen schitteren.

Eerder dit seizoen besliste Boadu in de blessuretijd de topper met Ajax door een corner binnen te werken. Vandaag hoopt hij op eenzelfde scenario, zegt hij in gesprek met het AD. "Het zou mooi zijn als ik juist daar ook kan scoren." Boadu komt uit Amsterdam, maar speelde nooit in de jeugdopleiding van Ajax. De club wees hem af. Vandaag hoopt hij op revanche.

Goed vallen
In tegenstelling tot de topper van eerder dit seizoen in Alkmaar is de vorm bij AZ en Boadu nu een stuk minder. Toch probeert de jonge spits zich daar niet door van de wijs te laten brengen. "De media zijn daar meer mee bezig dan ik. Het vreet aan me dat ik niet scoor, ik wil altijd een goal maken. Het valt nu telkens niet goed. Ik heb er vertrouwen in dat ie tegen Ajax wel een keer goed valt."

Lees ook: Boadu is weg naar doel even kwijt: "Natuurlijk vreet het aan me"

gerelateerd

Meer nieuws

  1. maandag 19 april 2021

  2. zondag 18 april 2021