Zorgen groter bij ADO: "We hebben niet lang meer"

1 maart 2020, 09:23

Voor de tweede week op rij hield ADO Den Haag slechts een punt over aan een wedstrijd waar het er eigenlijk drie had moeten pakken in de strijd tegen degradatie. Omdat ook de concurrentie onderin punten blijft sprokkelen, begint de situatie voor de Hagenezen met de week moeilijker te worden. Dat besef is er ook bij de trainer en spelers, blijkt na afloop van het doelpuntloze gelijkspel tegen Heracles.

Nadat vorige week tegen Heerenveen nog twee treffers nodig waren voor een gelijkspel lukte het ADO vandaag helemaal niet om tot scoren te komen. "De kansen die we creëren zijn schaars, dan wil je dat er eentje ingaat", zegt Aaron Meijers na afloop tegen FOX Sports. "Je moet gewoon een keer wat geluk hebben. We hebben gewoon de drie punten nodig en dat nu weer niet gedaan."

Lees ook: ADO Den Haag sprokkelt puntje tegen Heracles Almelo

Trainer Alan Pardew heeft zijn ideale opstelling nog steeds niet helemaal gevonden en dat terwijl er straks nog maar negen wedstrijden te gaan zijn. "Hij heeft het besef ook dat we niet lang meer hebben", zegt Meijers. Pardew zelf zegt wel steeds dichterbij te komen. "Ik leer mijn spelers nu kennen en weet waar ze kunnen spelen. Er zijn geen excuses meer. We gaan door."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen