Juventus plaatst jeugdteam in quarantaine wegens coronavirus

1 maart 2020, 08:58

De spelers van Juventus onder-23 moeten de komende dagen binnen blijven. Zij zijn namelijk in quarantaine geplaatst uit angst voor het coronavirus. Italië is het land in Europa waar tot dusver de meeste besmettingen met het veelbesproken virus te melden waren. De jeugdspelers van Juventus staan daarom nu onder toezicht.

De directe aanleiding van deze maatregel is een wedstrijd die de beloften van Juventus recent speelden tegen Pianese. Bij deze club zijn nieuwe besmettingen met het coronavirus vastgesteld. Vier spelers van Pianese hebben het virus nu onder de leden. Mogelijk hadden de spelers van de club dat ook al toen Juventus de tegenstander was en dus zitten de beloften uit Turijn nu thuis, schrijft de club op de officiële website.

Volgens Juventus gaat het om een voorzorgsmaatregel. 'De trainingsactiviteiten zijn tijdelijk opgeschort', aldus de club. Het besluit werd genomen na overleg met de autoriteiten in de stad, waarmee de medische staf van Juventus in nauw contact staat. Tot de spelers van het beloftenteam uit de quarantaine mogen, staan zij onder medisch toezicht. Ook het eerste elftal van Juventus heeft overigens last van het coronavirus. Hierdoor is namelijk de topper van vanavond tegen Internazionale afgelast. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen