Napoli houdt stijgende lijn vast en boekt derde overwinning op rij

29 februari 2020, 23:09

Voor de derde keer op rij heeft Napoli een competitiezege geboekt. De nieuwe nummer zes van Italië klopte in eigen huis laagvlieger Torino: 2-1. Kostas Manolas en Giovanni Di Lorenzo namen de Napolitaanse doelpuntenproductie voor hun rekening.

Napoli kent een teleurstellend seizoen. De club wilde dolgraag Juventus uitdagen, maar stond al gauw op een straatlengte achterstand. Het hoogst haalbare lijkt het bereiken van de Europa League. Ook een plek in de top-vier - goed voor een Champions League-ticket - is twaalf wedstrijden voor het einde ver weg.

Het elftal van Gennaro Gattuso is de laatste weken in elk geval aan de beterende hand. Er waren uitoverwinningen op Brescia (1-2) en Cagliari (0-1) en daarnaast werd afgelopen week in de Champions League FC Barcelona op een gelijkspel (1-1) gehouden. Ook won Napoli het eerste duel in de halve van de beker met Internazionale (0-1).

Die stijgende lijn houdt Napoli ook na vandaag vast. De drie punten bleven tegen Torino in eigen huis, al maakte Napoli het zichzelf wel onnodig moeilijk. De snelle openingsgoal van Kostas Manolas kreeg lang geen vervolg. Napoli sprong slordig met de kansen om. Pas in de slotfase verdubbelde Giovanni Di Lorenzo de voorsprong. De aansluitingstreffer van Simone Edera in de extra tijd kwam te laat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen