Gisteren gemist: Liverpool verliest, spektakel bij PEC - Vitesse

1 maart 2020, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 29 februari.

Liverpool raakt bij Watford ongeslagen status kwijt

Liverpool is zijn ongeslagen status kwijt. De Premier League-koploper leed zaterdagavond een onverwachte nederlaag bij degradatiekandidaat Watford. Het verlies was bovendien niet mals: 3-0. De laatste competitienederlaag van Liverpool dateerde van 3 januari 2019.

Harde woorden na 'beschamend' incident bij Hoffenheim – Bayern

Over het opzienbarende incident tijdens de slotfase tussen 1899 Hoffenheim en Bayern München (0-6) is het laatste woord nog niet gezegd. De woorden die er wel al aan zijn gewijd. Voorzitter Karl-Heinz Rummenigge van Bayern München geeft op de website van de club aan zich te schamen voor zijn achterban.

Doelpunten in blessuretijd helpen PEC Zwolle langs Vitesse

PEC Zwolle heeft drie hele belangrijke punten bijgeschreven in de strijd tegen degradatie. Zaterdagavond werd er met 4-3 gewonnen van Vitesse. Gustavo Hamer, Tim Matavz, Oussama Tannane en Kenneth Paal verzorgden de eerste vier goals. Vervolgens werd er driemaal in blessuretijd gescoord door respectievelijk Reza Ghoochannejhad, Oussama Tannane en matchwinner Pelle Clement.

Heerenveen maakt het zich moeilijk, maar wint eindelijk weer

In een meeslepende wedstrijd heeft SC Heerenveen eindelijk weer eens een overwinning geboekt. De Friezen stonden na nog geen uur voetballen op een 0-3 voorsprong en hadden de wedstrijd met goed voetbal eigenlijk in de tas, maar een makkelijk gegeven strafschop van Joey Kooij bracht de ploeg weer in moeilijkheden tegen FC Twente. De Tukkers kwamen nog terug tot 2-3, maar hadden ook geen recht op meer.

ADO Den Haag sprokkelt puntje tegen Heracles Almelo

ADO Den Haag heeft voor de tweede keer op rij een puntje gesprokkeld. Na de 2-2 van vorige week tegen sc Heerenveen werd er zaterdagavond in de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo niet gescoord: 0-0. Beide ploegen schieten daar uiteindelijk weinig mee op. Zowel ADO als Heracles moet duimen dat hun concurrenten niet verder uitlopen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen