Lammers werkt hard om als spits nog completer te worden

29 februari 2020, 13:02

Vanwege een zware knieblessure miste hij bijna de gehel eerste seizoenshelft, maar inmiddels is Sam Lammers weer helemaal fit. De 22-jarige spits is een van de spelers die PSV de komende maanden bij de hand moet nemen. Met rake strafschoppen tegen ADO Den Haag (0-3 winst) en Vitesse (1-2) winst was hij de de laatste weken al belangrijk voor zijn team.

In een onderhoud met het Eindhovens Dagblad vertelt Lammers dat er vanuit de technische staf de wens was dat hij de strafschoppen zou nemen. Die verantwoordelijkheid neemt hij. "Vorig jaar heb ik het in Heerenveen ook gedaan en als spits moet je altijd willen scoren. Dat is het belangrijkste in mijn rol, maar ik streef er ook naar om het elftal te helpen en beter te laten functioneren", zegt hij.

Samen met assistent René Eijkelkamp werkt hij aan het nog completer worden als spits. "Hij helpt me aan de hand van beelden en daarbij kijken we wat er in wedstrijden beter kon. Het kan om alles gaan. Loopacties, of acties aan de bal en natuurlijk ook het afwerken", aldus de aanvaller, die vindt dat hij nog meer rendement kan halen uit het gebruiken van zijn lichaam. "Ik denk dat ik hierin al veel verbetering heb aangebracht."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen