[ADV] Drie redenen Schreuders ploeg bij Schalke te bezoeken

29 februari 2020, 09:00

Schalke 04 is dit jaar weer ontzettend hot! De Veltins Arena is altijd al een graag bezochte plek geweest voor Nederlandse voetbalfans, maar dit jaar is het bezoeken van een wedstrijd ook sportief meer dan te rechtvaardigen. Lees hieronder waarom jij aankomend weekend met Voetbalreizen.com af moet reizen naar Schalke 04 - 1899 Hoffenheim. 

1. Nog geen uur vanaf de Nederlandse grens

Bij topvoetbal denkt men vaak aan het buitenland. Gelsenkirchen ligt dan wel in Duitsland, maar Schalke 04 speelt haar thuiswedstrijden op nog geen uur van de Nederlandse grens. Geen zin om zelf te rijden? Dan heeft Voetbalreizen.com de ideale oplossing voor jou. Zij rijden op 7 maart vanaf Utrecht, Arnhem en Doetinchem met een bus naar Gelsenkirchen voor de wedstrijd tegen 1899 Hoffenheim voor slechts €89. Ideaal als je graag topvoetbal kijkt onder het genot van een biertje, dan hoef je ook niet meer met je vrienden de discussie aan te gaan wie dit keer bobt! Op eigen vervoer kost het je overigens nog minder, namelijk €69,- per persoon. 

2. Schalke 04 moet winnen, Hoffenheim stunt tegen topploegen

Het afgelopen seizoen verliep wat magertjes voor Schalke 04. Dit jaar mogen de fans in tegenstelling tot vorig jaar weer volop genieten. In het seizoen 2018/2019 werd zeventien (!) keer verloren en eindigden de Königsblauen op een veertiende plek, slechts vijf punten boven de degradatiestreep. Dit seizoen gaat het beter, al werd er de laatste weken een stevig aantal keer verloren (0-5 van RB Leipzig, 5-0 van Bayern München): er moet dus weer eens gewonnen worden.

Voor 1899 Hoffenheim geldt eigenlijk hetzelfde, wel met de opmerking dat de ploeg van Alfred Schreuder het juist laat liggen tegen de kleinere ploegen. Tegen sterke teams, zoals Schalke 04, presteert de Nederlandse coach vrijwel altijd goed. Zo werden Bayern München, Bayer Leverkusen, Borussia Dortmund en - jawel - Schalke 04 al verslagen dit seizoen: spektakel gegarandeerd lijkt het dus. 

3. Prachtstadion Veltins Arena

Bijna iedere voetbalfan kent de Veltins Arena wel, al is het niet van Schalke 04, dan wel van het wereldkampioenschap van 2006. Het stadion herbergt bij uitverkochte wedstrijden ruim 62 duizend fans. Hoewel de arena iets buiten de stad gelegen is, hoef je jezelf rondom duels van Schalke echt niet te vervelen. Vele kraampjes voorzien de dorstige fans van bier en zorgen voor een Duitse voetbalsfeer. Ook het typerende broodje bratwurst is goed vertegenwoordigd bij de vele eetgelegenheden. Je bent bij de Veltins Arena dus op een uiterst geschikte plek als je de drie B's wil afstrepen. Bier, Bratwurst en Bundesliga-voetbal; allemaal op één plek. Of Schalke 04, Schreuder en Schnapps (3x S) mag in dit geval natuurlijk ook! 

[photo,127528,left,]

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen