Van Persie lovend over Advocaat: "Dick is echt de baas"

28 februari 2020, 15:58

Robin van Persie is lovend over Dick Advocaat. Onder diens leiding is Feyenoord bezig aan een heuse opmars, want van de vijftien duels onder de oefenmeester won de Kuipclub er liefst elf. Vier keer werd er gelijkgespeeld. De oud-Feyenoorder heeft bewondering voor die reeks onder de leiding van Advocaat.

"Als je ziet waar ze vandaan kwamen, is het heel erg knap dat ze er van de vijftien duels elf hebben gewonnen en vier gelijkgespeeld", zegt de onlangs gestopte aanvaller in gesprek met Algemeen Dagblad. Dat is volgens Van Persie zeker te danken aan de invloed van Advocaat. "Wat Dick fantastisch kan en eigenlijk al jaren doet is motiveren, stimuleren en de juiste snaar raken bij zijn spelers en staf. Hij is echt de baas."

Dankzij de goede reeks wordt Feyenoord weer voorzichtig in verband gebracht met de landstitel. Volgens Van Persie wordt dat echter een lastige zaak. "Ze moeten eigenlijk alles winnen als ze nog een kans willen maken. Maar als je ziet waar ze vandaan komen, is het nu al fantastisch waar ze staan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen