AZ naar Amsterdam: "Wij hebben er veel zin in"

AZ naar Amsterdam: "Wij hebben er veel zin in"

28 februari 2020 – Volgens Arne Slot is het geen nadeel dat AZ met een Europese teleurstelling in het hoofd naar Amsterdam zal reizen voor het duel met koploper Ajax. De oefenmeester van de Alkmaarders won met zijn team eerder met 1-0 van Ajax en hoopt zondag weer een kunststukje te kunnen verrichten.Volgens Slot is het niet moeilijk om de knop om te zetten richting het treffen met Ajax. "Helemaal niet zelfs, omdat het een heel belangrijke wedstrijd is. En ook een mooie wedstrijd. De nummer één tegen de nummer twee in een volle Johan Cruijff ArenA. Daar hebben we heel veel zin in", laat Slot weten via de clubkanalen.

De oefenmeester van de nummer twee verwacht een interessante wedstrijd in Amsterdam. "We staan allebei bekend om het hoog druk zetten en het voorkomen dat het andere team kan voetballen. In Alkmaar was er veel wind. Het was een intense wedstrijd waarin we uiteindelijk konden winnen door een standaardsituatie", doelt hij op de goal van Myron Boadu uit een corner.

AZ verloor donderdag met 2-0 bij LASK Linz. De coach verwacht dat iedereen pijnvrij uit het duel is gekomen. "Het is wel kort dag tot zondag, maar dat zijn de meesten gewend. Misschien één of twee zijn het minder gewend, maar na zondag wordt het ritme ook onderbroken, omdat we uit de Europa League liggen."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 5 april 2020

  2. zaterdag 4 april 2020

  3. vrijdag 3 april 2020