Faber kijkt uit naar kraker: "Thuis zijn wij supersterk"

Faber kijkt uit naar kraker: "Thuis zijn wij supersterk"

28 februari 2020 – Voor PSV en Feyenoord zijn de belangen zondag in de Eredivisie zeer groot. PSV staat vierde met een punt minder dan de Rotterdammers en kan bij een zege dan ook goede zaken doen. Beide teams zijn opgekrabbeld na een moeilijke fase. Trainer Ernest Faber heeft er zin in.Faber kan zondag beschikken over een fitte selectie, aangezien alleen Donyell Malen er niet bij is. De coach hoopt na drie zeges op rij nu ook het sterke Feyenoord te kunnen vloeren. "Onze supporters kunnen energie aan het team geven", sprak Faber volgens het Eindhovens Dagblad. "Het geeft een prettig gevoel dat ze achter ons staan. Wij moeten ervoor zorgen dat de knappe serie van Feyenoord tot een einde komt. Ze geven weinig weg en dwingen het geluk soms af. Tegen Willem II hebben we onze situatie met de supporters samen kunnen omdraaien, toen dachten ook velen dat wij geen kans hadden."

Faber vindt dat PSV het heft in eigen hand moet nemen en verwacht dat dat gaat lukken. "De sfeer bij ons is positief en optimistisch na de afgelopen weken, waarbij iedere wedstrijd een testmoment is. Thuis zijn wij supersterk en we moeten proberen effectief te zijn. Vorige week tegen Vitesse waren dat ook, door uit drie kansen twee keer te scoren."

Met welke elf PSV gaat spelen, wilde de trainer nog niet prijsgeven. Duidelijk is wel dat Daniel Schwaab achterin zal staan. "Ik wil de opbouw op een bepaalde manier zien en als daar fouten in gemaakt worden, kun je mij de schuld geven."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 5 april 2020

  2. zaterdag 4 april 2020

  3. vrijdag 3 april 2020