Onana vindt dat het geen crisis is: "Soms win je, soms verlies je"

Onana vindt dat het geen crisis is: "Soms win je, soms verlies je"

28 februari 2020 – Andre Onana vindt niet dat er sprake is van een crisis bij Ajax. De Amsterdammers werden donderdag uitgeschakeld in de Europa League en zijn ook in de Eredivisie minder in vorm. Toch wil de keeper de rust bewaren."Soms win je, soms verlies je", relativeert hij tegenover Voetbal International. "Het is te makkelijk om alleen maar naar de slechte dingen te kijken. Jullie (de journalisten, red.) hebben jullie meningen en mogen zeggen wat jullie willen, ik respecteer de mening van iedereen. Maar zo zit het niet. Soms spelen we goed, en soms shit. Soms winnen we, soms verliezen we."

Onana heeft gemerkt dat er veel kritiek was op het spel van Getafe, maar is het daar niet mee eens. "Het maakt niet uit hoe je wint, want de geschiedenis onthoudt alleen maar de winnaars, niet hoe de verliezers hebben gespeeld. Vorig seizoen speelden we geweldig tegen Tottenham Hotspur, maar vlogen we eruit. Nu waren we beter dan Getafe, maar vliegen we eruit. Of ik trots zou zijn als ik zou winnen zoals Getafe? Mijn vriend, luister: als je wint, moet je altijd trots zijn. Ja, ik weet wat de Ajax-filosofie is. Maar het draait om winnen."

Juist dat winnen gaat moeizaam bij Ajax, maar van een crisis is volgens de keeper geen sprake. "Nee, nee. Ik vind het geen crisis, nee."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 5 april 2020

  2. zaterdag 4 april 2020

  3. vrijdag 3 april 2020