Grote sensatie in Londen: Olympiakos verrast Arsenal

27 februari 2020, 23:39   Bijgewerkt: 28 februari 2020, 00:29

Arsenal heeft zich geblameerd in de Europa League. The Gunners moesten op eigen veld een verlenging toestaan tegen Olympiakos, dat verrassend de betere was na negentig minuten. In die verlenging leek Pierre-Emerick Aubameyang de Londenaren te redden, maar in extremis zorgden de Grieken voor een gigantische stunt: 1-2.

Na de 0-1 zege in Griekenland, leek Arsenal zich in Londen gemakkelijk naar de volgende ronde te voetballen. Daar dacht Olympiakos anders over, want de Grieken deden lange tijd niet onder het Emirates Stadium en kwamen in de 53e minuut op voorsprong via centrale verdediger Pape Abou Cissé.

De tegenvallende ploeg van Mikel Arteta slaagde er niet in om in de reguliere speeltijd de gelijkmaker te maken en zo een verlenging te voorkomen Ook in de extra tijd kregen de bezoekers de grootste kans op de overwinning en dus de volgende ronde. Invaller Giorgos Masouras raakte de lat.

Met een fabelachtige goal van Pierre-Emerick Aubameyang maakte Arsenal de cruciale en beslissende gelijkmaker, waardoor de dappere Grieken alsnog leken te sneuvelden in Engeland. Leek, want in de slotminuut liet Youssef El-Arabi de bezoekers ontploffen van vreugde door de 1-2 binnen te werken en daarmee voor de grootste stunt van deze knock-outronde te zorgen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen