Moukoko (15) binnenkort mogelijk bij eerste elftal Dortmund

Moukoko (15) binnenkort mogelijk bij eerste elftal Dortmund

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

27 februari 2020 – Als de voortekenen niet bedriegen, dan gaan we de komende jaren nog veel horen van Youssoufa Moukoko. Het vijftienjarige wonderkind kan als jeugdspeler van Borussia Dortmund indrukwekkende cijfers overleggen. Binnenkort mag hij mogelijk zijn kunsten vertonen bij het eerste elftal. Dat verklapte Lucien Favre donderdagmiddag.

Ondanks dat hij nog maar vijftien jaar is, maakt Moukoko dit seizoen deel uit van het Onder-19 team van Borussia Dortmund. Daar was hij tot nu toe goed voor 31 doelpunten in achttien wedstrijden, een moyenne van bijna twee goals per wedstrijd. In maart zal het toptalent worden opgeroepen worden voor Duitsland Onder-19. Mogelijk meldt hij zich dan ook voor de eerste keer op het trainingsveld bij het eerste team van Dortmund.

"We hebben een plan met hem", deed Favre donderdag uit de doeken. "Maar ik kan nog niet zeggen wanneer hij precies bij ons aansluit. Misschien in maart, maar er is nog een aantal dingen dat we moeten afwachten."

Reacties

gerelateerd