Seizoen voorbij voor geblesseerde Van der Hoorn

27 februari 2020, 09:30   Bijgewerkt: 27 februari 2020, 09:46

Mike van der Hoorn zal dit seizoen niet meer in actie komen voor Swansea City. De verdediger staat al sinds eind december buitenspel met een zware knieblessure en zal dit voetbaljaar niet meer minuten kunnen maken. Dat heeft trainer Steve Cooper laten weten via de clubkanalen.

Van der Hoorn liep de blessure op 26 december op in de warming-up van het duel met Brentford. Aanvankelijk werd gedacht dat het wel meeviel, maar later kwam serieuze schade aan het licht. "Mike zal een operatie ondergaan", legt de trainer uit. "Dat is vervelend voor hem. Bij een check-up is gebleken dat de blessure niet goed is hersteld. Hij moet nu onder het mes en zal dit seizoen niet meer opkunnen spelen. Heel misschien zou hij de laatste wedstrijd nog kunnen halen en Mike zou Mike niet zijn als hij dat niet gaat proberen te halen."

De 27-jarige Van der Hoorn speelde dit seizoen 24 wedstrijden voor Swansea in de competitie, waarin hij één keer scoorde. De verdediger is bezig aan zijn vierde seizoen in Wales. In 2016 kwam hij over van Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen