Bonucci absoluut niet te spreken over houding Juventus bij Lyon

27 februari 2020, 09:18

Juventus verloor woensdag met 1-0 bij Olympique Lyon en heeft zich daardoor in een lastig parket gebracht voor de return. Aanvoerder Leonardo Bonucci zag dat zijn team simpelweg niet bij de les was en had voorafgaand aan het duel al een slecht gevoel.

Voorafgaand aan het duel baarde Bonucci opzien door wisselspeler Blaise Matuidi de huid vol te schelden omdat hij volgens de captain niet scherp was. "Ik vertelde hem dat ook de bank klaar moet zijn voor de wedstrijd en dat zij ook bij het team horen. Ik voelde dat sommige spelers er niet klaar voor waren, ook enkele basisspeler stonden niet aan", zei hij na het duel in Italiaanse media. "We moeten dit uitzoeken, want dit is iets wat niet kan. We verloren de strijd om iedere bal. Juventus was niet agressief genoeg en dat is een mentaliteitskwestie. We hadden in deze wedstrijd veel eerder wakker moeten worden."

Bonucci zag dat Lyon toesloeg toen Matthijs de Ligt buiten het veld werd behandeld aan een hoofdblessure. "Het was slim dat ze ons toen pijn deden", zei Bonucci. "We moeten ons nu focussen op de Serie A en daarna weer op de Champions League, want we moeten er absoluut voor zorgen dat we verder gaan in het toernooi."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen