'Promes nog niet terug bij Ajax, Danilo krijgt kans in basis'

27 februari 2020, 07:57   Bijgewerkt: 27 februari 2020, 08:02

Quincy Promes is fit genoeg om bij de selectie te zitten tegen Getafe, maar zal nog niet in de basis starten bij Ajax. De buitenspeler begint op de bank en daardoor krijgt Danilo de kans in de basis. De Braziliaan maakte afgelopen weekend zijn debuut en mag het nu vanaf het eerste fluitsignaal laten zien.

De aanvaller viel tegen Heracles Almelo niet onverdienstelijk in, maar kon een nederlaag niet afwenden. Donderdag krijgt hij tegen Getafe de kans om zich in het basisteam te laten zien, meldt De Telegraaf. Achterin start Perr Schuurs, die dus ondanks zijn fout van vorige week weer het vertrouwen geniet. Op het middenveld maakt Carel Eiting zijn entree. Hij staat in de basis, net als Ryan Gravenberch. Daley Blind en Lisandro Martínez zijn de spelers die van achteruit voor voetbal moeten zorgen. Blind staat linksback, omdat Nicolas Tagliafico een schorsing uitzit vanwege zijn gele kaart van vorige week.

De Europa League-return begint donderdag om 21.00 uur.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Onana; Dest, Schuurs, Martínez, Blind; Gravenberch, Van de Beek, Eiting; Danilo, Tadic, Babel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen