Snoei trots op runner-up De Graafschap na 'prachtige serie'

26 februari 2020, 17:57

Voor De Graafschap-trainer Mike Snoei zijn het mooie tijden. De Superboeren kunnen vrijdag de periodetitel pakken en doen in de Eerste Divisie nog altijd volop mee om directe promotie naar de Eredivisie. Volgens Snoei gaat het 'best aardig', al vindt hij tegenover Omroep Gelderland dat het nog een tandje beter kan.

"Het is allemaal niet perfect. Dingen moeten beter. Maar daar werken we elke dag aan", vertelt Snoei. De Graafschap is al elf duels op rij ongeslagen, maar vanwege liefst elf gelijke spelen bezet het de tweede plaats, op vier punten afstand van koploper SC Cambuur. "We hebben een prachtige serie gemaakt met een uitstekend doelgemiddelde. Hoe je het ook wendt of keert, met al die goede ploegen die er zijn, staan we bovenaan in de periode."

Volgens Snoei is de pers in Gelderland te kritisch op het spel van De Graafschap. Hijzelf vindt dat zijn ploeg goed genoeg voetbal op de mat legt. "We komen van een degradatie af en hebben het negatieve sentiment hier aardig kunnen omdraaien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen