Mazraoui over interesse: "Ben niet bezig met andere clubs"

26 februari 2020, 09:40

Noussair Mazraoui is bij Ajax bezig aan een wisselvallig seizoen. De Marokkaans international speelde enkele goede duels, maar weet dat trainer Erik ten Hag inmiddels de voorkeur geeft aan Sergino Dest. Desondanks is er genoeg belangstelling in de verdediger.

Dat geeft hij aan tegen Omroep West. Bezig met een vertrek is hij niet. "Maar voor mij ligt nu sowieso de focus op Ajax", vertelt hij. "Ik ben helemaal niet bezig met andere clubs, ik hoor ook helemaal niets over aanbiedingen. Dat laat ik aan Marc Overmars en mijn zaakwaarnemer over."

Momenteel speelt een enkelblessure de rechtsback parten. Mede daardoor komt hij dit seizoen nog niet echt los. "Dat hoort er jammer genoeg bij. De carrière van een voetballer gaat niet altijd met één rechte lijn omhoog, je maakt pieken en je maakt dalen. Ik probeer gewoon het hoofd koel te houden en mijn ding te blijven doen."

De 22-jarige Mazraoui speelde dit seizoen pas dertien competitieduels. In slechts vier van die dertien wedstrijden maakte hij de negentig minuten vol.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen