'Kökcü zeer in trek, Feyenoord wil contract openbreken'

26 februari 2020, 08:22

Er is veel belangstelling voor Orkun Kökcü. De negentienjarige spelmaker van Feyenoord staat in de belangstelling van clubs uit de Premier League en La Liga, zo weet Voetbal International te melden. Feyenoord doet er ondertussen alles aan om zijn verbintenis open te breken.

De huidige verbintenis van de middenvelder loopt tot de zomer van 2023. De club wil dat contract graag openbreken en opwaarderen, zodat er een hogere transfersom voor hem kan worden gevangen. Onlangs liet Sevilla al weten belangstelling te hebben, terwijl ook Arsenal de spelmaker al langere tijd in de gaten houdt. Ook Valencia en Chelsea hebben sluimerende belangstelling in de negentienjarige middenvelder.

Kökcü zelf hoeft nog niet te vertrekken uit Rotterdam en heeft het goed naar zijn zin in De Kuip. Het liefst blijft hij nog een jaar bij Feyenoord en vertrekt hij daarna naar het buitenland voor de volgende stap. Dit voetbaljaar deed de middenvelder al in twintig competitiewedstrijden mee. Hij scoorde daarin twee keer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen