Gisteren gemist: Barça gelijk in Napels, Bayern bijna kwartfinalist

26 februari 2020, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 25 februari.

Barcelona komt recorddoelpunt Mertens te boven en pakt uitgoal

Het eerste treffen tussen Napoli en FC Barcelona in de achtste finales van de Champions League heeft geen winnaar opgeleverd. In een sfeervol San Paolo eindigde het duel vanavond in een 1-1 gelijkspel. Een speciaal doelpunt na een halfuur van Dries Mertens bleek uiteindelijk niet genoeg voor een overwinning, want via Antoine Griezmann zorgde Barcelona toch nog voor een goede uitgangspositie voor de return over drie weken in Camp Nou. Barça moet het dan wel stellen zonder de geschorste Sergio Busquets en Arturo Vidal.

Bayern dankzij Gnabry en Lewandowski al op rozen

Bayern München heeft dinsdagavond een grote stap gezet naar de kwartfinales van de Champions League. Aan de hand van Serge Gnabry (en Robert Lewandowski nam de Duitse topclub in de tweede helft gemakkelijk afstand van Chelsea: 0-3. Gnabry scoorde tweemaal op aangeven van Lewandowski. Over drie weken volgt de return in de Allianz Arena.

Cocu blijft met Derby County steeds verder wegzakken

Voor de vierde keer op rij is Phillip Cocu er niet in geslaagd te winnen met Derby County. Ditmaal werd er dinsdagavond zelfs verloren. Queens Park Rangers toonde zich met 2-1 te sterk en zakt Derby County steeds verder af in het Championship.

Ajax doet beroep op FIFA om komst Giovanni af te ronden

Ajax schakelt de FIFA in om de transfer van Giovanni gedaan te krijgen. Giovanni's club Santos en de Braziliaanse bond (CBF) liggen al een tijd dwars. Behalve Ajax, is ook de speler zelf het oneens met de huidige gang van zaken rondom zijn transfer.

Jans: "Wat zijn nu precies de andere aanklachten?"

Terug in het Drentse Tynaarlo blijft Ron Jans met vragen zitten over zijn noodgedwongen vertrek bij FC Cincinnati. Wat wordt hem in de Verenigde Staten kwalijk genomen? Behalve het gebruik van het N-woord, werd hem door de spelersvakbond meer verweten. Wat precies blijft onduidelijk, ook voor Jans.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen