Gözübüyük en Higler aangesteld voor topwedstrijden in Eredivisie

Gözübüyük en Higler aangesteld voor topwedstrijden in Eredivisie

25 februari 2020 – De KNVB heeft Serdar Gözübüyük aangesteld voor de kraker tussen Ajax en AZ. De nummers één en twee van de Eredivisie nemen het zondagavond tegen elkaar op. Dennis Higler moet in het Philips Stadion de topper tussen PSV en Feyenoord in goede banen leiden. De scheidsrechters voor de halve finale van de KNVB Beker zijn ook bekendgemaakt.Gözübüyük leidde eerder dit seizoen De Klassieker tussen Ajax en Feyenoord (4-0). Hij wordt zondag in Amsterdam geassisteerd door grensrechters Charles Schaap en Jan de Vries en vierde official Christaan Bax. Vanuit Zeist wordt hij ondersteund door Clay Ruperti (VAR) en Richard Polman (AVAR). Om 20.00 uur gaat de wedstrijd tussen Ajax en AZ van start.

Eerder op de dag fluit Higler de wedstrijd tussen PSV en Feyenoord, de nummers vier en drie van de Eredivisie. Johan Balder en Rens Bluemink zijn de assistenten, Jeroen Manschot fungeert als vierde man. Rob Dieperink zal Higler als VAR ondersteunen, Erik Kleinjan is de AVAR.

KNVB Beker
De KNVB heeft ook de scheidsrechters voor de halve finale van de KNVB Beker bekendgemaakt. Björn Kuipers leidt FC Utrecht - Ajax, Jochem Kamphuis fluit Feyenoord - NAC Breda.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 4 april 2020

  2. vrijdag 3 april 2020