Spoorboekje: Real tegen City, Juve naar Lyon en Europa League

26 februari 2020, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 26 februari.

Wedstrijden

Sporting Braga - Rangers (18.00 uur)

Europa League-voetbal op de woensdagavond? Jazeker. De wedstrijd tussen Sporting Braga en Rangers wordt vanavond al afgewerkt omdat morgen op 45 minuten rijden van Braga de clash tussen FC Porto en Bayer Leverkusen plaatsvindt. De heenwedstrijd op Ibrox eindigde in een 3-2 overwinning voor de Schotten, dus het kan nog alle kanten op in het Estádio Municipal de Braga.

Olympique Lyon - Juventus (21.00 uur)

Weet Juventus dit seizoen net als drie en vijf jaar geleden de finale van de Champions League te bereiken? De Oude Dame plaatste zich moeiteloos voor de knock-outfase door in een groep met Atlético Madrid, Bayer Leverkusen en Lokomotiv Moskou zestien punten te pakken. Ongenaakbaar is Juventus dit seizoen echter niet, zo blijkt wel in de competitie. Tegen het Olympique Lyon van Kenny Tete en de geblesseerde Memphis Depay zoudenn Matthijs de Ligt en co echter nog niet in de problemen mogen komen.

Real Madrid - Manchester City (21.00 uur)

Vast staat dat één van de titelfavorieten in de achtste finales van de Champions League zijn Waterloo vindt. Real Madrid en Manchester City strijden namelijk tegen elkaar om één ticket voor de laatste acht. De Madrilenen wonnen slechts een van de laatste vier wedstrijden en zijn dus in wat mindere doen. En dat is met de kraker tegen Man City en El Clásico voor de deur geen goede timing.

Voetbal op tv

18.00 uur: Sporting Braga - Rangers, FOX Sports 4 - live verslag van het Europa League-duel

21.00 uur: Real Madrid - Manchester City, Veronica & Ziggo Voetbal - live verslag van het Champions League-duel

21.00 uur: Olympique Lyon - Juventus, Ziggo Select - live verslag van het Champions League-duel

23.00 uur: Voetbalpraat, FOX Sports 1 - voetbaltalkshow

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen