Juventus tegen Inter zonder publiek vanwege coronavirus

Juventus tegen Inter zonder publiek vanwege coronavirus

25 februari 2020 – In de Serie A worden komend weekend zes wedstrijden zonder publiek gespeeld vanwege de uitbraak van het coronavirus. Eén van de duels die achter gesloten deuren wordt afgewerkt, is de kraker tussen Juventus en Inter. Die clubs zijn samen met Lazio verwikkeld in een hevige titelstrijd.Het coronavirus houdt Italië in zijn greep. Er zijn in Italië inmiddels zeven personen overleden aan de ziekte en meer dan tweehonderd Italianen hebben positief getest op het virus. Afgelopen weekend werden wedstrijden in regio's Lombardije, Veneto en Piemonte afgelast. Hellas Verona - Cagliari, Torino - Parma, Inter - Sampdoria en Atalanta - Sassuolo vonden geen doorgang.

Ook in Friuli-Venezia Giulia, Emilia-Romagna en Ligurië worden komend weekend maatregelen getroffen. Serie A-wedstrijden die in de zes gebieden op de planning staan, worden achter gesloten deuren gespeeld. Naast Juventus - Inter gaat het om Udinese - Fiorentina, AC Milan - Genoa, Parma - SPAL, Sassuolo - Brescia en Sampdoria - Hellas Verona.

Eerder werd al bekend dat de Europa League-wedstrijd tussen Internazionale - Ludogorets van aanstaande donderdag een 'spookwedstrijd' wordt.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 5 april 2020

  2. zaterdag 4 april 2020