Klopp uitzinnig na evenaren record Man City: "Dit is zo speciaal"

25 februari 2020, 09:16

Liverpool boekte maandagavond de achttiende competitiezege op rij door West Ham United met 3-2 te verslaan. Daarmee evenaarden The Reds het record van Manchester City, dat in 2017 ook achttien opeenvolgende overwinningen boekte. Jürgen Klopp kan bijna niet geloven dat het zijn ploeg is gelukt om dat record te evenaren.

Liverpool moest wel diep gaan om West Ham United te verslaan. De bezoekers kwamen tien minuten na rust op een 1-2 voorsprong, maar door goals van Mohamed Salah en Sadio Mané ging de zege alsnog naar de thuisploeg. "Dit is zo speciaal", reageert Klopp tegenover Engelse media. "Ik had niet verwacht dat dit record geëvenaard kon worden, ik kan het nog steeds niet geloven."

Door de overwinning staat Liverpool nu 22 punten los van Manchester City, terwijl er nog maar elf wedstrijden te spelen zijn. "Ik had niet voor een betere uitgangspositie kunnen wensen, maar we moeten blijven winnen. City is in staat om de resterende wedstrijden te winnen."