Feyenoord bevestigt terugkeer Troost in raad van commissarissen

24 februari 2020, 19:53

Sjaak Troost keert definitief terug in Feyenoords raad van commissarissen (rvc). Dat meldt de club via de officiële kanalen. Omdat de Vrienden van Feyenoord Troost niet terug wilden in het controlerend orgaan, is er een andere constructie bedacht: Richard Bruens treedt terug en staat zijn plekje af aan Troost.

Troost voerde vanaf afgelopen zomer op interim-basis het technische beleid van Feyenoord. Voor die tijdelijke functie zat hij op voordracht van de Vrienden van Feyenoord in de rvc. Maar de Vrienden van Feyenoord voelden niets voor een rentree van Troost. Echter had president-commissaris Toon van Bodegom dat wel beloofd. Om dat alsnog gedaan te krijgen, staat Bruens zijn zetel af.

Lees meer: 'Troost terug bij Feyenoord: Vrienden gepasseerd in keuze'

Van Bodegom: "De Vrienden hebben aangegeven hun plekken in te willen vullen met twee ondernemers. Dat is ook hun recht. Wij vinden het wel cruciaal dat er ook iemand met echte voetbal-know how in de RvC zit. Vandaar dat Bruens nu op eigen initiatief terug treedt, om zo toch ruimte te maken voor Sjaak Troost. Dat hij voor dit doel een stap opzij zet, siert Richard. Ook ben ik zeer gelukkig dat hij daarbij bovendien heeft aangegeven beschikbaar te blijven als adviseur van de RvC, aangaande de belangrijke thema's Stadion en Investeringen in de BVO."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen