Gisteren gemist: Troost terug in rvc Feyenoord, Liverpool ontsnapt

Gisteren gemist: Troost terug in rvc Feyenoord, Liverpool ontsnapt

25 februari 2020 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 24 februari.Feyenoord bevestigt terugkeer Troost in raad van commissarissen
Sjaak Troost keert definitief terug in Feyenoords raad van commissarissen (rvc). Dat meldt de club via de officiële kanalen. Omdat de Vrienden van Feyenoord Troost niet terug wilden in het controlerend orgaan, is er een andere constructie bedacht: Richard Bruens treedt terug en staat zijn plekje af aan Troost.

Wijnaldum ziet zich wel terugkeren naar Feyenoord, PSV of Sparta
Georginio Wijnaldum denkt er serieus aan om zijn carrière in Nederland af te sluiten. Daarvoor komen drie clubs in aanmerking: Feyenoord, PSV en Sparta. Dit trio clubs diende de 29-jarige middenvelder voordat hij naar de Premier League verkaste. "Ik zie mezelf wel terugkeren naar Feyenoord, PSV of Sparta", is Wijnaldum openhartig in een interview met RTV Rijnmond

Opnieuw averij voor FC Volendam in promotiestrijd
FC Volendam dreigt af te haken in de strijd om rechtstreekse promotie. Op bezoek bij Jong FC Utrecht leed de ploeg van Wim Jonk voor de derde keer op rij puntenverlies. Deze keer werd er zelfs verloren: 2-1. Daarnaast leed Jong AZ  maandagavond een nederlaag tegen FC Eindhoven (2-4).

Liverpool herstelt schade net op tijd en wint voor 18de keer op rij
Liverpool blijft op koers voor de snelste Engelse landstitel ooit. Voor de 3-2 zege op West Ham moest het maandagavond wel alle zeilen bijzetten: even dreigden de Londenaren de reeks van overwinningen op rij te beëindigen. Maar na een 1-2 achterstand in de tweede helft, wist Liverpool de schade te herstellen en werd ook de achttiende zege op rij genoteerd, mede dankzij een doelpunt van Georginio Wijnaldum en met Virgil van Dijk als aanvoerder.

Europees duel Internazionale achter gesloten deuren
Internazionale - Ludogorets wordt een 'spookwedstrijd'. Vanwege de uitbraak van het coronavirus in Italië, spelen de ploegen hun return in de Europa League achter gesloten deuren. Dat meldt Internazionale via de clubkanalen. Afgelopen weekend werden meerdere Serie A-duels afgelast en worden voor komend weekend ook maatregelen verwacht.

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 6 april 2020

  2. zondag 5 april 2020

  3. zaterdag 4 april 2020