Wijnaldum ziet zich wel terugkeren naar Feyenoord, PSV of Sparta

24 februari 2020, 18:52   Bijgewerkt: 24 februari 2020, 22:30

Georginio Wijnaldum denkt er serieus aan om zijn carrière in Nederland af te sluiten. Daarvoor komen drie clubs in aanmerking: Feyenoord, PSV en Sparta. Dit trio clubs diende de 29-jarige middenvelder voordat hij naar de Premier League verkaste. "Ik zie mezelf wel terugkeren naar Feyenoord, PSV of Sparta", is Wijnaldum openhartig in een interview met RTV Rijnmond.

In de beginjaren van zijn voetbaljeugd speelde Wijnaldum voor Sparta. In de C-tjes stapte hij over naar Feyenoord. "Ik kijk wel eens naar Sparta en dan denk ik: 'Zo, het zou wel mooi zijn als ik daar in mijn laatste jaren speel.' In Nederland heb ik bij drie clubs gespeeld en aan alle drie heb ik een heel goed gevoel aan over gehouden. Maar je kan er maar één kiezen", aldus de Rotterdammer.

Lees ook: Wijnaldum spreekt zich weer uit: "Zulke grapjes zijn niet leuk"

Een keiharde belofte wil Wijnaldum niet doen over een terugkeer naar Nederland. "Ik leer ook van andere spelers. Van Nistelrooij had ooit de belofte gedaan om terug te keren, maar op latere leeftijd wilde hij dat niet meer. Wat ik nu mee maak is uniek. Je wil op het hoogste niveau spelen en prijzen pakken. Net als Clarence Seedorf. Mijn droom is om net zolang fit te blijven. Net als hij, Zlatan of Ronaldo. Ik wil tot mijn 38ste op hoog niveau spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen