Linssen haalt mosterd weer uit de kast na enkelblessure

24 februari 2020, 12:26   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Bryan Linssen liep zondagmiddag een enkelblessure op tegen PSV. Direct na het duel was zijn enkel erg dik en daarom gaat hij een eerder gebruikt bijzonder wondermiddel gebruiken. "Ik ga zeker mosterd op de enkel smeren. Omdat dat helpt. Ik doe er alles aan om snel terug te komen. Ik wil geen wedstrijd missen."

Dat zei hij tegenover De Gelderlander na de kwetsuur die hij tegen PSV opliep. De wedstrijd tegen PEC Zwolle van komend weekend wordt twijfelachtig of Linssen die kan halen. "Ik vermoed dat er in het ziekenhuis verder onderzoek nodig zal zijn", stelt de buitenspeler. "Ik kan niet eens steunen op de enkel."

En dus komt het wondermiddel mosterd weer uit de kast bij Linssen, iets dat hij al eerder deed. Na een tip van de vader van Alexander Büttner smeerde de aanvaller bij de vorige kwetsuur mosterd op zijn enkel, wat zijn herstel naar eigen zeggen bevorderde. Sportwetenschappers bogen zich destijds zelfs over de kwestie, maar konden vooralsnog geen wetenschappelijk verband vinden tussen het smeren van de mosterd en het snelle herstel.

Lees ook: Linssen en Vitesse krijgen ladingen mosterd voor de voedselbank

De enkel was zondag erg dik en pijnlijk en Linssen kon het duel daarom niet volmaken. Desondanks geeft hij de hoop op een snelle rentree nog niet op. "Ik zet PEC Zwolle zeker niet uit mijn hoofd. Ik ga ervan uit snel terug te keren. Dat heeft verder niets met de topscorerstitel te maken. Daar ben ik niet zozeer mee bezig. Ik ben een liefhebber, die altijd wil spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen