Spoorboekje: Barça op bezoek in Napels, ook Cocu in actie

Spoorboekje: Barça op bezoek in Napels, ook Cocu in actie

25 februari 2020 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 25 februari.




Wedstrijden

Chelsea – Bayern München (21.00 uur)
Een prachtig voetbalaffiche tussen twee ploegen die Ajax goed kent. Vorig seizoen moest het wedijveren met Bayern München in het miljardenbal en deze editie trof het Chelsea: beide waren goed voetballende ploegen die aanvallend voetbal voorstaan. Der Rekordmeister lijkt het beste in vorm, al hadden The Blues afgelopen weekend ook een meevaller.

Napoli – FC Barcelona (21.00 uur)
De 5-0 overwinning van FC Barcelona leverde de Catalanen eindelijk weer eens een overwinning op die het broodnodig kon gebruiken. Het leverde bovendien de koppositie op in La Liga en een broodnodige meevaller in magere weken. Gewonnen moet er ook worden van Napoli, al kan dat met Lionel Messi in deze vorm bijna niet verkeerd gaan. Toch?

Queens Park Rangers – Derby County (20.45 uur)
Derby County zat in een betere periode, maar won de laatste drie duels alweer niet. De laatste tegen nummer drie Fulham (1-1) was geen schande, maar van Bristol City en Huddersfield Town had de coach graag gewonnen. Als hij nog een rol van betekenis wil spelen met Derby County in het Championship, moet er gewonnen van Queens Park Rangers.

Voetbal op tv

21.00 uur: Chelsea – Bayern München, Ziggo Sport, live verslag van het Champions League-duel
21.00 uur: Napoli – FC Barcelona, Veronica, live verslag van het Champions League-duel

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 7 april 2020

  2. maandag 6 april 2020

  3. zondag 5 april 2020