Getafe-coach Bordalás ziet Ajax nog altijd als favoriet

24 februari 2020, 11:57

Ondanks dat zijn team de heenwedstrijd met 2-0 won, beschouwt Getafe-coach José Bordalás Ajax nog altijd als favoriet om door te stoten naar de achtste finales van de Europa League. Donderdag nemen de teams het weer tegen elkaar op. Dan is de Johan Cruijff ArenA het decor van de ontmoeting tussen de Nederlandse en Spaanse club.

Sevilla gaf Ajax zondag het goede voorbeeld door in het Coliseum Alfonso Pérez met 0-3 te winnen van Getafe. "We hebben niet veel anders gedaan dan tegen Ajax en staan donderdag weer voor een zware opgave. Ajax was de favoriet en is dat nog steeds", stelt de coach tegenover Spaanse media. Hij realiseert zich dat Getafe een goede uitgangspositie heeft. "Maar Ajax scoorde vier keer tegen Real Madrid in Bernabéu en drie keer tegen Valencia in Mestalla."

Getafe deed er in de heenwedstrijd alles aan om het spel van Ajax te ontregelen. Dat lukte, want de Amsterdammers gaven niet thuis. Dat er veel kritiek is op de speelstijl van de Spaanse club, begrijpt Bordalás niet. "Als we winnen worden we als slechte en harde ploeg bestempeld, maar als we winnen praat niemand daarover."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen