Halilovic ontevreden: "Ik verdien meer kansen om te spelen"

24 februari 2020, 11:07

Het is Alen Halilovic nog niet gelukt om de verwachtingen waar te maken bij sc Heerenveen. De Kroatische middenvelder toonde zaterdag even zijn klasse door prachtig raak te schieten tegen ADO Den Haag (2-2), maar verder houdt hij in Friesland voornamelijk de bank warm. Halilovic is van mening dat hij meer speeltijd moet krijgen van trainer Johnny Jansen.

"Ik train goed de laatste maanden, ik verdien meer kansen om te spelen", vertelt hij in de Leeuwarder Courant. "Soms ben ik boos, want ik ben een mens. Maar ik ging niet het veld op met de gedachte om lekker voor mezelf te voetballen. Ik heb genoten van de twintig minuten die ik heb gespeeld. Ik baal er alleen wel van dat ik niet vaker heb gescoord. Ik kreeg nog een paar kansen."

Halilovic, gehuurd van AC Milan, startte nog maar twee keer in competitieverband. "Als ik vaker speel, word ik beter", stelt hij. "Ik kan deze ploeg helpen. Of ik volgende week start? Op die vraag geef ik geen antwoord. Je weet vast wat ik denk. Ik probeer positief te blijven en jonge jongens te helpen met adviezen. Dat is nu mijn rol. Ik ben niet naar Heerenveen gekomen om af en toe in te vallen, maar dat is de realiteit."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen