Memisevic in ongewisse: "Aanbod vanuit China staat nog steeds"

Memisevic in ongewisse: "Aanbod vanuit China staat nog steeds"

24 februari 2020 – Samir Memisevic heeft zaterdag tegen VVV-Venlo (0-1 verlies) mogelijk zijn laatste wedstrijd voor FC Groningen gespeeld. Er bestaat al langere tijd Chinese interesse voor de Bosniër. Binnenkort wordt duidelijk of de transfer ook daadwerkelijk doorgaat.De transfermarkt in China is tot in ieder geval zaterdag geopend. Omdat de competitie stilligt vanwege het coronavirus wordt de transferperiode misschien met een week verlengd. "Voorlopig ben ik hier in Groningen, waar ik ook gelukkig ben en me focus op wat er wordt gevraagd door de club", reageert Memisevic tegenover het Dagblad van het Noorden.

De Bosniër weet niet wat de situatie op dit moment precies is. "Het aanbod vanuit China staat nog steeds. Misschien komt er komende week beweging in de zaak. Het enige dat ik kan doen is wachten. Mijn management heeft me in ieder geval laten weten dat ze me nog steeds willen en het liefst zo snel mogelijk. Maar als FC Groningen me niet laat gaan, zal ik vechten voor deze club, zoals ik dat altijd heb gedaan."

Memisevic startte zaterdag tegen VVV, maar zat de voorgaande wedstrijden op de bank. Buijs twijfelde de voorbije tijd of de verdediger met zijn gedachten wel bij Groningen zat. "Ik heb begrip voor de coach dat hij mij de laatste weken niet opstelde, omdat je niet zomaar een winnend team wijzigt. Aan de andere kant ben ik altijd een gewaardeerde speler geweest die, met alle duels die ik achter mijn naam heb staan, de broodnodige ervaring kan toevoegen. Maar goed, uiteindelijk heb ik me neer te leggen bij de beslissing van de trainer."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 7 april 2020

  2. maandag 6 april 2020

  3. zondag 5 april 2020