Real moet ook Rodrygo missen in El Clásico na oliedom rood

Real moet ook Rodrygo missen in El Clásico na oliedom rood

23 februari 2020 – Real Madrid kampt met personele problemen voorin voor het treffen met FC Barcelona komend weekend. Niet alleen viel Eden Hazard afgelopen weekend wederom uit met een blessure, ook pakte Rodrygo een rode kaart bij het tweede elftal van de Madrilenen, waardoor hij komend weekend ook El Clásico moet missen.

Ook voorhoedespelers Mariano Diaz en Marco Asensio liggen nog altijd uit de roulatie voorin bij Real Madrid, bij wie nog wel Karim Benzema, Luka Jovic, Gareth Bale, Vinícius Júnior en Lucas Vázguez beschikbaar zijn voor trainer Zinedine Zídane. Ten minste, als alle voorhoedespelers fit blijven in het midweekse duel met Manchester City in de Champions League, die voor het treffen met FC Barcelona nog op de rol staat.

Lees ook: Weer pech voor Hazard, die met breuk in enkel kampt

De reden van de tweede gele kaart is overigens wel zeer pikant: de aanvaller maakte het tweede doelpunt van de beloftenploeg van Real Madrid en vierde dat doelpunt door de opponent te provoceren. Daarvoor kreeg hij zijn tweede gele en dus rode kaart, waardoor de Braziliaan El Clásico komend weekend moet missen. Rodrygo maakte dit seizoen zeven doelpunten namens Real Madrid.

gerelateerd