Ziyech bereikt akkoord met Chelsea voor vijfjarig contract

23 februari 2020, 21:38   Bijgewerkt: 23 februari 2020, 22:11

Hakim Ziyech heeft zijn contract bij Chelsea dan ook definitief ondertekend. De overgang van de Ajacied was al in kannen en kruiken omdat beide clubs een akkoord hadden bereikt, maar persoonlijk moest hij er nog wel uitkomen met The Blues. Dat is gelukt en Ziyech heeft zodoende zijn handtekening gezet onder vijfjarig (!) contract.

Dat heeft Chelsea zondagavond bekend gemaakt. "Ik ben heel blij en trots dat ik voor deze club heb getekend. Ik kijk uit naar volgend seizoen en hoopt geweldige dingen te kunnen bereiken", zei de nu nog Ajax-speler na het definitief tekenen van zijn contract. Daarmee is de deal definitief gesloten, al was er geen twijfel over dat het uiteindelijk tussen Ziyech en Chelsea wel zou rondkomen.

Ook Frank Lampard was blij met de komst van Ziyech en diens vijfjarige contract. "Hakim moet ons veel doelpunten en assists brengen", zei de Engelse coach. "Hij brengt veel kwaliteit. Dit seizoen hadden we veel de bal, maar misten we in de laatste fase nog weleens de kwaliteit. Hij zal dat brengen voor ons."

Lees ook: Chelsea meldt deal

Afgelopen winter wilde Frank Lampard al dolgraag Hakim Ziyech naar Chelsea halen, omdat hij in hem een van de architecten ziet van 'het nieuwe Chelsea'. Destijds ging een transfer niet door omdat de Amsterdammers geen winters vertrek wilde van hun sterspeler. Op 13 februari werd de transfer voor komende zomer officieel, toen het akkoord tussen beide clubs werd gemeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen