Van de Beek in 'kloteperiode' met Ajax: "Donderdag wereldpot"

23 februari 2020, 20:56

Donny van de Beek noemt de laatste weken van Ajax een 'kloteperiode', maar denkt dat hij en zijn ploeggenoten vooral rustig moeten blijven. De middenvelder ging met Ajax na de nederlaag tegen Getafe zondagmiddag voor de tweede keer onderuit in een paar dagen. De nederlaag tegen Heracles komt dan ook hard aan.

"We zitten in een kloteperiode, maar het is zaak aan ons om nu rustig te blijven en de boel weer snel om te draaien", sprak de aanvallende middenvelder in gesprek met Veronica. "Ik moet wel zeggen dat wij in de eerste helft gewoon één of twee goals moeten maken. Dan krijg je een hele andere wedstrijd, nu blijven zij lang in de wedstrijd. Je weet van tevoren dat het heel lastig kan worden hier, dus daar houdt je al rekening mee. Het was gewoon niet goed vandaag, vooral heel slordig aan de bal."

Ajax verloor de afgelopen twee seizoen in Almelo, maar na het verlies van vorig jaar speelde Ajax vlak daarna de historische wedstrijd tegen Real Madrid voor de Champions League. Ja, precies. Toen speelden we inderdaad een wereldpot en laten we hopen dat we dat donderdag (tegen Getafe, red.) weer laten zien. We gaan de komende dagen een goed plan maken en dan zien we wel wat erin zit. We moeten een achterstand wegwerken", zei hij. De mindere vorm van Ajax in deze periode baart hem overigens nog geen zorgen. "Als je een aantal keer verliest, wordt de druk groter. Wij moeten vooral gewoon rustig blijven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen