Blind steekt hand in eigen boezem na verlies: "Het was mijn fout"

23 februari 2020, 19:26

Daley Blind stond zondagmiddag voor het eerst weer in de basis van Ajax in de Eredivisie na zijn blessure aan het hart, maar echt gelukkig speelde hij niet. De verdediger ging in de fout bij de enige goal van de wedstrijd en zo verloor Ajax andermaal. "Daar loop ik niet voor weg, het was mijn fout", sprak hij na afloop van de wedstrijd.

Na het verlies tegen Getafe en FC Groningen ging Ajax andermaal onderuit in een uitwedstrijd, maar Blind maakt zich geen zorgen over de vorm van zijn ploeg. "Nee, zeker niet. We spelen slecht, maar dat hebben we vorig jaar ook in een fase gehad. Het komt niet vanzelf aanwaaien, het is duidelijk dat het beter moet", zei hij in gesprek met FOX Sports. "Vandaag was het gewoon niet goed genoeg, en creëren eigenlijk weinig echt grote kansen. We namen veel risico en in balverlies is het dan soms open huis."

Blind liet zich tien minuten voor tijd makkelijk opzij zetten door Cyriel Dessers, die vervolgens de enige treffer van de middag maakte. "Vandaag was het voor mij onder de maat, daar loop ik niet voor weg. Het was mijn fout. Ik sta er donderdag weer, dus maak je daar geen zorgen over." Blind stond tegen Heracles voor het eerst weer in de basis sinds zijn blessure aan het hart. "Ik voel me prima. Het gaat goed met me, ik vertrouw de artsen volledig. Het is verantwoord om te spelen, maar ik ben nog niet helemaal wedstrijdfit zoals voor mijn blessure. Er komt nu toch wel een soort extra druk bij kijken. Ik zit nog niet op 100%."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen