Pasveer baalt: "Het is een grote aanfluiting, de VAR"

23 februari 2020, 17:06

Remco Pasveer is niet te spreken over de VAR momenteel in de Eredivisie. De keeper van Vitesse vond dat zondagmiddag PSV geen strafschop had mogen krijgen na een vermeende overtreding op Denzel Dumfries, volgens de goalie was er namelijk niets aan de hand. "Hij raakt hem niet eens. Dumfries sleept met zijn been over de grond. Dit is zoeken naar een penalty."

Dat zei de goalie tegenover FOX Sports direct na het met 1-2 verloren duel. "Ik vind dit vrij zwaar. Hij tikt de bal erlangs en zoekt het been op om erover te vallen", oordeelde Pasveer, die merkte dat dit weekend het sowieso raadselachtig was wat er allemaal gebeurde op de velden met de VAR. Als voorbeeld noemde hij de pingel die Feyenoord zaterdagavond kreeg tegen Fortuna Sittard.

"Het is een aanfluiting, die VAR. Zeker toen bij Feyenoord. We kunnen stellen dat de scheidsrechter op het veld niets meer te vertellen heeft. Als Nijhuis een strafschop geeft door de VAR, dan is de VAR leidend. Dan kun je beter zelf even kijken en kun je het terugzien en herstellen", baalde Pasveer. "Doe mij maar de oude stempel. Foutje scheidsrechter, dan kun je verder."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen