Garcia niet negatief: "Complimenten aan mijn jongens"

23 februari 2020, 15:16

FC Twente had op bezoek bij FC Utrecht goud in handen, maar gaf een 0-1 voorsprong weg en verloor in de slotfase met 2-1. Zuur, zeker omdat de Tukkers het betere van het spel hadden. Trainer Gonzalo Garcia wil niet negatief zijn.

De druiven waren enorm zuur voor Twente, maar toch heeft de trainer geen zin over hoe zijn team het weggaf. "We speelden een goede wedstrijd", reageert hij op de clubwebsite. "We waren goed voorbereid op deze wedstrijd. We controleerden de eerste helft, creëerden kansen en kwamen niet in de moeilijkheden. Ondanks de druk van FC Utrecht. In de tweede helft bleven wij ons eigen spel spelen. Positioneel stonden wij goed."

Twintig minuten voor tijd kwam Twente voor, waarna het kansen kreeg om meer te scoren. "We kwamen op een goed moment op 0-1 dankzij de goal van Vuckic. We hadden de scoren moeten uitbreiden naar 0-2 en misschien wel 0-3, maar die doelpunten bleven uit. Op het laatst lopen wij tegen twee knullige tegendoelpunten aan. Ik wil de complimenten geven aan mijn jongens. Ze speelden een goede wedstrijd. Als we zo doorgaan, dan komen er goede wedstrijden aan en daar heb ik het volste vertrouwen in", is hij positief.

Met 27 punten staat Twente op de dertiende plaats in de Eredivisie.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen