Bozeník scoort ook in De Kuip: "Ik ben zo blij met deze goal"

Bozeník scoort ook in De Kuip: "Ik ben zo blij met deze goal"

23 februari 2020 – Robert Bozeník is absoluut niet slecht begonnen aan zijn dienstverband bij Feyenoord. De spits scoorde vorige week al tegen PEC Zwolle en was zaterdag ook doeltreffend tegen Fortuna Sittard (2-1). De Slowaak is blij met hoe zijn eerste weken verlopen.



Bozeník begon zaterdag in de basis en wilde zich graag laten zien. Hij miste enkele kansen, maar was met zijn goal toch belangrijk. "Ik ben zo blij met dit doelpunt. Het is mijn eerste goal in dit stadion en voor onze eigen fans. Het is belangrijk dat we de drie punten hebben gepakt", vertelt hij aan FOX Sports.

Het was een echte spitsengoal die de aanvaller maakte. "De bal kwam terecht bij Rick Karsdorp en hij schoot op doel. Ik wilde de bal van richting veranderen en dat is wel gelukt, ook nog op het goede moment", doelt hij op het feit dat hij de winnende goal maakte. Het was fysiek wel pittig voor de spits. "Het was een zware wedstrijd voor mij. Ik speel niet vaak negentig minuten. De laatste keer was twee weken terug met Jong Feyenoord en dat is natuurlijk van een ander niveau. Ik ben dus kapot, net als iedereen."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 9 april 2020

  2. woensdag 8 april 2020