Spanje
0 – 0
Duitsland

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Obispo met Vitesse tegen werkgever: "PSV blijft mijn club"

Obispo met Vitesse tegen werkgever: "PSV blijft mijn club"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

23 februari 2020 – Voor Armando Obispo staat er zondag een pikant duel op het menu, aangezien hij met Vitesse tegen PSV speelt. De twintigjarige huurling verloor met de Arnhemmers eerder dit seizoen door vijf goals van Donyell Malen met 5-0 bij PSV en wil het zondag op eigen veld beter doen.

Obispo speelt dit seizoen op huurbasis voor Vitesse. Hij miste tot dusver nog geen minuut in dit seizoen. "Spelen, minuten maken en ervaring opdoen", zegt Obispo over het plan van dit seizoen. "Het is een leerzaam jaar en dat gaat met vallen en opstaan. Er is altijd ruimte voor verbetering. Op alle vlakken eigenlijk wel", klinkt het op de website van PSV.

Hij hoopt in de zomer een nieuwe kans te krijgen bij PSV. "Komend seizoen sterker terugkeren met meer ervaring. Ik ben op de goede weg, maar nu focus ik me op Vitesse. Ik wil hier dit seizoen Europees voetbal halen." In de strijd om een Europees ticket zou een zege op PSV goed uitkomen. "Zondag gaan we voor de winst. Met Vitesse bedoel ik dan", lacht hij. "PSV is en blijft mijn club. Het wordt een interessante pot. Ik verwacht een goede wedstrijd."

Het duel begint om 14.30 uur. Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd