Spoorboekje: Liverpool in actie, ErediVisie en KKD-wedstrijden

Spoorboekje: Liverpool in actie, ErediVisie en KKD-wedstrijden

24 februari 2020 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 24 februari.
Specials

ErediVisie 
Het was weer een zeer bewogen weekend: het was opnieuw onrustig rondom de VAR, Ajax maakte wederom geen indruk een veel degradatie-ploegen pakten punten. Maar dat gold opnieuw niet voor RKC Waalwijk en PEC Zwolle, dat daardoor in steeds grotere problemen komen. Ook met carnaval maken we zoals elke week de balans op in onze wekelijkse rubriek ErediVisie. 

Wedstrijden

Jong FC Utrecht - FC Volendam (20.00 uur)
Na een lange reeks overwinningen speelde FC Volendam vorige week twee keer gelijk. Jong AZ en Telstar slaagden erin om het team van Wim Jonk te beteugelen en omdat SC Cambuur en De Graafschap wel wonnen, heeft Volendam een kleine pas op de plaats gemaakt in de titelstrijd. Het zal in Utrecht sowieso moeten zegevieren om weer mee te doen. De achterstand op de concurrenten SC Cambuur en De Graafschap bedraagt respectievelijk negen en vijf punten.

Eintracht Frankfurt - 1. FC Union Berlin (20.30 uur)
Het was een week van uitersten voor Eintracht Frankfurt. De subtopper in de Bundesliga ging vorige week met liefst 4-0 ten onder bij Borussia Dortmund, terwijl het de week daarvoor juist nog met 5-0 te sterk was geweest voor FC Augsburg. De dreun in Dortmund kwam Frankfurt snel te boven, aangezien het donderdag in de Europa League met 4-1 won van Red Bull Salzburg. Volgt er vanavond weer een grote uitslag?

Liverpool - West Ham United (21.00 uur)
Liverpool leed vorige week een zeldzame nederlaag door bij Atlético Madrid in de Champions League met 1-0 te verliezen. Het kreeg even de tijd om zich daarvan te herstellen, omdat het in de Premier League pas vanavond weer in actie komt. De trotse koploper treft West Ham United dat in degradatiestress verkeert. De Londenaren staan achttiende en speelden eind januari al op eigen veld tegen Liverpool. Toen verloor West Ham met 0-2.

Voetbal op tv

20.00 uur: Jong FC Utrecht - FC Volendam, FOX Sports 1, live verslag van het Eerste Divisie-duel
20.30 uur: Veronica Inside, Veronica, voetbalpraatprogramma
20.30 uur: Eintracht Frankfurt - 1. FC Union Berlin, FOX Sports 4, live verslag van het Bundesliga-duel
21.00 uur: Liverpool - West Ham United, Ziggo Sport, live verslag van het Premier League-duel

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 3 april 2020

  2. donderdag 2 april 2020