Zidane maakt zich in cruciale fase zorgen om Hazard

Zidane maakt zich in cruciale fase zorgen om Hazard

23 februari 2020 – Eden Hazard is op een zeer slecht moment geblesseerd geraakt bij Real Madrid. De Belg viel zaterdag tegen Levante (1-0 verlies) uit met een enkelkwetsuur, waarvan de ernst op dit moment nog niet duidelijk is. Trainer Zinedine Zidane vreest desondanks voor het ergste.Hazard komt maar niet los bij Real Madrid en heeft zaterdag een nieuwe teleurstelling te verwerken gekregen met een nieuwe blessure. "Hij is geraakt aan de enkel waaraan hij eerder geblesseerd raakte", zei Zidane na de wedstrijd. "We moeten onderzoeken hoe ernstig het is, maar het ziet er slecht uit."

Wat er ook slecht uitziet voor Real, is de ranglijst van La Liga. De Madrilenen speelden vorige week met 2-2 gelijk tegen Celta de Vigo en verloren zaterdag van Levante. Het betekent dat het volgende week tegen FC Barcelona als nummer twee aan El Clásico begint. Overigens speelt de ploeg midweeks in de Champions League nog de topper tegen Manchester City, wat de blessure van Hazard extra zuur maakt.

"Dit is voetbal, dit kan gebeuren", sprak Zidane na de wedstrijd. "We moeten erin geloven dat we dit om kunnen draaien. Daar is alles kracht en energie voor nodig. Het is waar dat we bezig zijn aan een mindere reeks, maar dat kunnen we komende week herstellen omdat er dan veel op het spel staat. We spelen zeer aanvallend, maar scoren niet genoeg."

Lees ook: Real Madrid verliest Hazard en koppositie tegen Levante

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 28 maart 2020

  2. vrijdag 27 maart 2020