Debutant Braithwaite gaat shirt niet wassen na knuffel van Messi

Debutant Braithwaite gaat shirt niet wassen na knuffel van Messi

23 februari 2020 – Martin Braithwaite werd de afgelopen week niet erg serieus genomen vanwege zijn transfer naar FC Barcelona, maar de Deen liet zich bij zijn debuut zaterdag meteen positief zien. Hij was als invaller bij twee doelpunten betrokken en zag Barcelona met 5-0 winnen van Eibar. De aanvaller heeft genoten.?De aanwinst gaf een assist op Messi en legde daarna de bal af aan Arthur. Hij was trots dat hij Messi aan zijn vierde goal van de wedstrijd kon helpen. "Ik ga mijn shirt niet wassen na de knuffel van Messi", lacht hij in Spaanse media. "Hij bedankte mij na zijn vierde treffer en dat was een prachtig gebaar."

De 28-jarige Deen hield louter positieve gevoelens over aan zijn debuut, ook omdat zijn ploeggenoten hem echt de bal gunden. "Messi is een geweldige kerel. Hij probeerde me op mijn gemak te stellen door steeds naar mij te passen. Ik voel me sowieso erg goed in mijn eerste dagen in Camp Nou. Als je me twee weken geleden had verteld dat ik voor Barcelona zou spelen, had ik je voor gek verklaard."

Barcelona mocht de aanvaller afgelopen week kopen van Leganes omdat Ousmane Dembélé een zware blessure heeft opgelopen. De koploper kreeg daardoor compensatie om de transfermarkt op te gaan.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 9 april 2020

  2. woensdag 8 april 2020