Real Madrid verliest Hazard en koppositie tegen Levante

Real Madrid verliest Hazard en koppositie tegen Levante

22 februari 2020 – Een cruciale week is dramatisch begonnen voor Real Madrid. De ploeg uit de hoofdstad ging zaterdag verrassend onderuit bij Levante, dat won door een schitterende goal in de slotfase: 1-0. Slecht nieuws was bovendien dat Eden Hazard geblesseerd uitviel.Real Madrid maakte een tandeloze indruk tegen Levante en stelde vorige week tegen Celta de Vigo (2-2) ook al teleur. Real zocht vandaag lang naar een opening en kreeg in de 67ste minuut slecht nieuws toen Hazard geblesseerd van het veld ging. De Belg heeft nog nauwelijks geïmponeerd in het shirt van de Spaanse club en zal vermoedelijk voorlopig buitenspel staan met een enkelblessure. Real moet hem dus missen in een cruciale periode.

Zonder Hazard kreeg Real Madrid in de 79ste minuut een enorme dreun. José Luis Morales, de vedette van de middenmoter, pegelde heerlijk in de korte hoek raak uit een zeer moeilijke hoek. Het was goed te zien dat Thibaut Courtois daar totaal niet op gerekend had. Real probeerde daarna nog wel terug te komen, maar kon dat niet voor elkaar krijgen.

Real Madrid staat nu twee punten achter op FC Barcelona. Het begint dramatisch aan een zeer belangrijke week, waarin het woensdag tegen Manchester City speelt in de Champions League en het in de competitie komend weekend opneemt tegen Barcelona.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 3 april 2020

  2. donderdag 2 april 2020