Valencia krijgt weer een dreun met verlies bij Sociedad

22 februari 2020, 20:52

Het is een dramatische week geworden voor Valencia. De ploeg van Albert Celades kreeg in de Champions League met 4-1 klop bij Atalanta Bergamo en is zaterdag wederom overhoop gespeeld. Thuisploeg Real Sociedad was met 3-0 te sterk.

Bij Sociedad stonden smaakmakers Martin Ødegaard en Alexander Isak in de basis maar zij waren opmerkelijk genoeg niet direct bij doelpunten betrokken. Dat was Mikel Merino wel, aangezien hij na twaalf minuten voor het eerst Jaume Domenech verschalkte. Jasper Cillessen zat zoals de laatste tijd gebruikelijk op de bank bij Valencia. Hij zag dat zijn ploeg nauwelijks iets wist te creëren en op slag van rust op een 2-0 achterstand kwam. Ditmaal was het verdediger Nacho Monreal die de trekker overhaalde. Kort na de pauze ging het weer mis voor het tegenvallende Valencia, aangezien Adnan Januzaj de wedstrijd drie minuten na rust in het slot gooide.

Sociedad klimt over Getafe heen en staat derde, al komt de Ajax-plaag zondag nog wel in actie. Valencia heeft drie duels op rij niet gewonnen in La Liga en bezet de achtste plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen