Geweldige Messi maakt met vier goals einde aan droogte

22 februari 2020, 18:12   Bijgewerkt: 22 februari 2020, 19:46

Aan de hand van Lionel Messi heeft FC Barcelona de vierde driepunter op rij genoteerd in La Liga. De Argentijn was zaterdag ouderwets op dreef in La Liga en tekende tegen Eibar al in de eerste helft voor een loepzuivere hattrick. Ook in de tweede helft was hij nog doeltreffend. Het was genoeg voor een doodeenvoudige 5-0 overwinning op de laagvlieger.

Messi was voor vandaag vier duels op rij niet tot scoren gekomen en dus was er sprake van een kleine droogte bij het fenomeen. Vandaag had hij er weer ouderwets zin in en dat was slecht nieuws voor Eibar. Al na veertien minuten dribbelde Messi door het hart van de vijandelijke defensie, waarna hij de bal heerlijk in de verre hoek lepelde. In de 37ste minuut was het weer raak toen hij de bal na een knappe versnelling laag tegen de touwen duwde. Drie minuten later was het weer prijs. De sterspeler wilde de bal naar Antoine Griezmann spelen, maar dat mislukte omdat er een Eibar-speler een been tussen stak. De bal kwam weer voor de voeten van Messi die maar zelf raak schoot: 3-0.

FC Barcelona staat door de zege bovenaan met twee punten meer dan Real Madrid, dat vanavond bij winst op Levante weer langszij kan komen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen