Huurling Vrousai: "Laat mij nog maar tijdje bij Willem II blijven"

22 februari 2020, 13:44

Marios Vrousai speelt het liefst ook volgend seizoen voor Willem II. De 21-jarige Griek wordt met een optie tot koop gehuurd van Olympiakos Piraeus. Voor 1 april moeten de Tilburgers duidelijkheid geven, maar Vrousai hoorde nog niets. "Voor mijn ontwikkeling is het beter om bij Willem II te blijven", zegt de middenvelder annex aanvaller.

"Hier heb ik de meeste kans op speeltijd", laat Vrousai weten aan het Brabants Dagblad. "Bij Olympiakos is de concurrentie voor mijn posities nog groter. Daar komt nog bij dat Olympiakos een van de grootste clubs van Griekenland is. Dan moet je met gevestigde namen komen in plaats van met spelers van 21 of 22 jaar. Kostas Tsimikas (werd in het verleden ook gehuurd door Willem II, red.) moest ook lang wachten voor hij een basisplaats kreeg. Laat mij nog maar een tijdje bij Willem II blijven."

Momenteel is Vrousai niet verzekerd van een basisplaats. Hij moet Mats Köhlert en Mike Trésor Ndayishimiye voor zich dulden. "Ik ben niet uit het team. Ik zit alleen niet bij de basiself. Ik moet proberen klaar te zijn als ik mijn kans krijg. Dat is normaal. Dat moet iedereen. Ik kan op tien spelen, maar ik speel liever op een van de vleugels. Vorig seizoen heb ik aan de linker- en rechterkant gespeeld, aan het begin van dit seizoen op tien. Die hadden we aanvankelijk niet, want Mike Trésor voegde zich pas laat bij de groep."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen