Carles Perez kraakt beleid Barça: "Geen geduld meer met jeugd"

22 februari 2020, 12:10

Carles Perez hekelt het beleid van FC Barcelona. De 22-jarige zelf opgeleide aanvaller vertrok vorige maand naar AS Roma, waarna de Catalanen in de voorste linie plots met problemen kwamen te zitten. Vanwege de blessure van Ousmane Dembele kon Barça deze week Martin Braithwaite nog aantrekken.

Perez snapt niet waarom hij moest vertrekken uit Camp Nou. "Van kinds af aan heb ik alles gegeven voor Barcelona. Mijn droom was het eerste team bereiken. Dat is me gelukt, maar is me nu zonder reden afgenomen", zegt de aanvaller tegen Mundo Deportivo.

Dat Barça pronkt met haar jeugdopleiding, zorgt voor vraagtekens bij Perez. "Ze praten veel over de jeugdopleiding, maar uiteindelijk laten ze het tegenovergestelde zien. Barcelona wil altijd winnen, maar de club heeft geen geduld meer met jeugdspelers. Verder wil ik er ook niet te veel op ingaan. Ik ben Barcelona ook dankbaar voor wat zij mij hebben gegeven."

De rest van dit seizoen speelt Perez op huurbasis in Rome, waarna de Romeinen aan een verplichte koopoptie moeten voldoen. Afgelopen donderdag in het Europa League-duel met AA Gent (1-0) maakte Perez zijn eerste doelpunt voor Roma. "Ik weet niet wat er in de toekomst gebeurt. Barcelona is het verleden. Ik ben nu in Rome."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen